Ενημέρωση

Από τη συνέντευξη μας στο LarisaNew.Gr

Ελαστικά, ζάντες, ευθυγραμμίσεις, αναρτήσεις, φρένα …το μυαλό του Λαρισαίου, πηγαίνει σε ένα όνομα: Μπαλογιάννης Αντώνης. Βρεθήκαμε στο νέο χώρο του κυρίου Μπαλογιάννη, στην Οδό Βόλου 7, σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και συζητήσαμε για τη σωστή επιλογή στα ελαστικά και τη συντήρησή τους, αλλά εξασφαλίσαμε και μοναδικές πληροφορίες για εσάς, που αγαπάτε και φροντίζετε το αυτοκίνητό σας. Αν σας απασχολεί οτιδήποτε σχετικό με τα ελαστικά και την ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου, ο κύριος Μπαλογιάννης Αντώνης, είναι ο ειδικός!

Πόσα χρόνια ασχολείστε, συνολικά, κύριε Μπαλογιάννη, με τα ελαστικά και πως ξεκινήσατε σε αυτό το χώρο;

-Ξεκίνησα το 1996, εδώ και μια εικοσαετία περίπου, από την αγάπη για τα αυτοκίνητα και όπως σε μια νέα επιχείρηση μετράει πάντα το διαφορετικό, έφερα μια καινοτομία στη Λάρισα, τη σωστή ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου, η οποία και με έκανε γνωστό και αγαπητό στους πελάτες και τελικά κατάφερα να με εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

-Υπάρχουν μυστικά στο επάγγελμά σας; Δυσκολίες απο την άλλη υπάρχουν και ποιες είναι;

-Βέβαια, ένα μυστικό για παράδειγμα πάνω στην ευθυγράμμιση, είναι το στήσιμο του αυτοκινήτου, είναι μια λεπτομέρεια που κάνει όλη τη διαφορά και άλλα τα οποία εφαρμόζουμε στο χώρο μας και έχουμε τους πελάτες κοντά μας κι έτσι  μας εμπιστεύονται τα αυτοκίνητά τους. Δυσκολίες επίσης, υπάρχουν, θέλει υπομονή, πολλές ώρες ενασχόληση με τη λεπτομέρεια, θέλει προσοχή και πάνω από όλα η ευθύνη του να παρέχεις ασφάλεια στον πελάτη, είναι κάτι πολύ σημαντικό.

-Μπορεί η σωστή επιλογή στα ελαστικά , να μας κάνει και οικονομία στο αυτοκίνητο, στα καύσιμα για παράδειγμα;

-Βέβαια, αυτό ισχύει, γίνεται οικονομία στα καύσιμα όταν έχεις σωστά ελαστικά και παίζει ρόλο σε αυτό και η σωστή πίεση, πρέπει να γίνεται έλεγχος στην πίεση…

-Κάθε πότε πρέπει να ελέγχουμε τα λάστιχα και κάθε πότε χρειάζονται αλλαγή;

-Κανονικά, χρειάζεται έλεγχος κάθε δυο χρόνια και στα τρία χρόνια οπωσδήποτε αντικατάσταση, αλλά και έλεγχος της πίεσης. Συνήθως όμως, ο κόσμος νομίζει οτι πρέπει να έρχεται στα τέσσερα με πέντε χρόνια και αυτό είναι μεγάλο λάθος.

-Ο κόσμος στη Λάρισα είναι ενημερωμένος για τα ελαστικά; Διατηρεί το αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση; Οι γυναίκες πιο συγκεκριμένα;

-Στη Λάρισα έχουμε πολύ καλά αυτοκίνητα, είναι ενημερωμένος ο κόσμος και το διατηρεί σε καλή κατάσταση το αυτοκίνητο. Εχουμε στην πολή ωραία στημμένα αυτοκίνητα και γίνεται συντήρηση. Είναι προτεραιότητα του Λαρισαίου το αυτοκίνητο και ιδιαίτερα της νεολαίας. Οι γυναίκες μπορώ να σας πω, οτι είναι οι καλύτερες πελάτισσες κι έχω πολλές στο μαγαζί, αφού είναι πιο υπεύθυνες και προσέχουν τα αυτοκίνητα τους, είναι ίσως πιο προνοητικές σε σχέση με την κατάσταση του αυτοκινήτου και των ελαστικών.

-Τώρα σε νέο χώρο, εδώ στην Οδό Βόλου, τι προσφέρετε στον πελάτη; Γιατί αξίζει να σας επισκεφθεί και να σας εμπιστευτεί;

-Στο νέο μας χώρο, στην Οδό Βόλου 7, έχουμε έναν πολύ μεγάλο και προσεγμένο χώρο, με αίθουσα αναμονής για τον πελάτη, για να καθήσει και να απολαύσει το καφεδάκι του, πολύ κοντά στο κέντρο, σε ένα οικείο περιβάλλον με πολύ εξυπηρετικά άτομα στο προσωπικό και φιλικά. Φροντίζουμε και προσέχουμε ιδιαίτερα τον πελάτη, με νέα μηχανήματα, νέο εξοπλισμό, ελάχιστο χρόνο αναμονής, πολύ προσιτές τιμές επίσης, ενώ υπάρχουν και προσφορές. Θέλω επίσης να τονίσω οτι έχουμε επάρκεια εμπορευμάτων και άμεση παράδοση. Εγγυώμαστε στον καθένα ασφάλεια και εξυπηρέτηση και τον περιμένουμε στο χώρο μας.

Κάποιες χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση και τη φροντίδα των ελαστικών σας:

-Αποφύγετε τις ζημειές

-Μην καταπονείται τα ελαστικά σας

-Ελέγχετε τακτικά την πίεση των ελαστικών

-Προσέχετε το βάθος πέλματος

-Ελέγχετε τακτικά τα ελαστικά και το όχημα σας σε επαγγελματία

-Μην βάζετε ποτέ ελαστικά αν δεν γνωρίζετε την προέλευση τους

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Με κάθε αλλαγή ελαστικών «Continental» ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια για 2 χρόνια.