Ενημέρωση

Ελαστικά All-Weather (για όλους τους καιρούς)

Εξοπλιστείτε για κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Με ένα μόνο σετ ελαστικών για όλη τη χρονιά. Τα ελαστικά για όλους τους καιρούς MICHELIN CrossClimate συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία της τεχνολογέας των θερινών και των χεμερινών ελαστικών. Με μια έξυπνη χρήση των μιγμάτων, το μοναδικό σκάλισμα πέλματος σε σχήμα V και αυλάκια υψηλότερων επιδόσεων. Όπως υπονοεί και το όνομά του, είναι ένα θερινό ελαστικό το οποίο είναι ικανό να προσφέρει εξ ίσου εντυπωσιακές επιδόσεις υπό χειμερινές συνθήκες. Είναι επίσης το πρώτο θερινό ελαστικό με πιστοποίηση χειμερινού με τόσο καλές χειμερινές επιδόσεις, ώστε κέρδισε τη σήμανση με το βουνό με τρεις κορυφές και τη χιονονιφάδα.

Το ελαστικό all-weather (για όλους τους καιρούς) MICHELIN CrossClimate προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός θερινού ελαστικού Michelin, ως προς την ασφάλεια και την χιλιομετρική απόδοση καθώς επίσης και ως προς τα κύρια χαρακτηριστικά ενός χειμερινού ελαστικού Michelin, ως προς την έλκυση και το φρενάρισμα κατά την οδήγηση υπό χειμερινές συνθήκες.

Μια νέα κατηγορία ελαστικών 
Τα ελαστικά για όλους τους καιρούς ( all-weather ) είναι μια νέα κατηγορία ελαστικών με εντυπωσιακές επιδόσεις σε: φρενάρισμα σε βρεγμένο, φρενάρισμα σε στεγνό, χιλιομετρική απόδοση, και ενεργειακή αποτελεσματικότητα. Αυτό σημαίνει ότι τα ελαστικά για όλους τους καιρούς ( all-weather ) συγκρίνονται επιτυχώς με την έλκυση και το φρενάρισμα των καλύτερων χειμερινών ελαστικών. Είναι, επίσης, στην ίδια κατηγορία με τα καλύτερα θερινά ελαστικά ως προς την χαμηλή αντίσταση στην κύλιση.

Μπορείτε να αλλάξετε τα ελαστικά σας με ελαστικά για όλους τους καιρούς (all-weather) οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο έτος.
Οι κυριότεροι λόγοι για την αλλαγή αυτή είναι:
Θέλετε να χρησιμοποιείτε το ίδιο σετ ελαστικών καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Οδηγείτε εκεί όπου οι χειμερινές θερμοκρασίες σπανίως πέφτουν κάτω από τους -5 C (αν συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο συχνά, θα πρέπει να αγοράσετε χειμερινά ελαστικά).
Δεν είστε σε θέση να αποθηκεύετε και να τοποθετείτε κάθε φορά ένα δεύτερο σετ χειμερινών/θερινών ελαστικών.

Ελαστικά All-Season (για όλες τις εποχές) έναντι ελαστικών All-Weather (για όλους τους καιρούς) 
Tα ελαστικά all-season είναι αποδεκτά για χειμερινή χρήση. Ωστόσο, τα ελαστικά all-season δεν είναι ίδια με τα ελαστικά all-weather. Έτσι, τώρα πατήστε all-weather MICHELIN CrossClimate tyres compare against all-season tyres?