Βόλου 7 Λάρισα Τηλ: (2410) 571 384

0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Αρχείο αναρτήσεων

13 Νοεμβρίου 2018
Μορφή υστερίας έχει πιάσει τους αυτοκινητιστές ζητώντας „φρέσκα“ ελαστικά όταν φθάνει η ώρα να τα αλλάξουν. Είναι δικαιολογημένη?Εδώ θα σας δώσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες έτσι ωστε να υπάρχει η σωστή γνώση πάνω στο θέμα και να πάψει η ανασφάλεια...
27 Φεβρουαρίου 2018
Μια σειρά βίντεο σε συνεργασία με το GoCar Magazine που ως σκοπό έχουν τον σωστό προσανατολισμό και ενημέρωση των καταναλωτών  στην αγορά ελαστικών! ...
26 Φεβρουαρίου 2018

Προσπαθούμε για τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

28 Μαρτίου 2017
Εάν παρατηρείτε ότι το αυτοκίνητό σας τραβάει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά όταν αφήνετε το τιμόνι για μια στιγμή σ’ έναν επίπεδο δρόμο, χρειάζεται να το πάτε για έλεγχο της ευθυγράμμισης. Η ρύθμιση της ευθυγράμμισης σημαίνει να ρυθμίσετε τα μέρη ...
Νοε
13
0

DOT (Ημερομηνίες παραγωγής) των ελαστικών. Πληροφόρηση και μύθος.

Μορφή υστερίας έχει πιάσει τους αυτοκινητιστές ζητώντας „φρέσκα“ ελαστικά όταν φθάνει η ώρα να τα αλλάξουν. Είναι δικαιολογημένη?

Εδώ θα σας δώσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες έτσι ωστε να υπάρχει η σωστή γνώση πάνω στο θέμα και να πάψει η ανασφάλεια για „μπαγιάτικα“ ελαστικά.

Για να υπάρξει η κατανόηση επι του θέματος θα πρέπει να γνωρίζουμε την τεχνική και χημική δομή των ελαστικών. Ποιά υλικά που το συνθέτουν παθαίνουν αλλοίωση και απο ποιούς παράγοντες?

Μία σύντομη και κατανοητή περιγραφή μπορεί να φέρει τον αναγνώστη στην γνώση.

Περισσότερα
  145 Προβολές
145 Προβολές
Φεβ
27
0

"Μπαλογιάννης Ελαστικά" Περί Ελαστικών - GoCar Magazine Part1

Μια σειρά βίντεο σε συνεργασία με το GoCar Magazine που ως σκοπό έχουν τον σωστό προσανατολισμό και ενημέρωση των καταναλωτών  στην αγορά ελαστικών!

 

  978 Προβολές
978 Προβολές
Μαρ
28
0

Πότε να ελέγχετε την ευθυγράμμιση;

Εάν παρατηρείτε ότι το αυτοκίνητό σας τραβάει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά όταν αφήνετε το τιμόνι για μια στιγμή σ’ έναν επίπεδο δρόμο, χρειάζεται να το πάτε για έλεγχο της ευθυγράμμισης. Η ρύθμιση της ευθυγράμμισης σημαίνει να ρυθμίσετε τα μέρη των αναρτήσεων εμπρός και πίσω. Εάν το όχημά σας δεν είναι σωστά ρυθμισμένο, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά των ελαστικών.

Περισσότερα
  2879 Προβολές
2879 Προβολές
Μαρ
28
0

Η ιστορία της αποθήκευσης

Χειρισμός και Αποθήκευση Ελαστικών

Το προσδόκιμο ζωής των ελαστικών σας είναι αδύνατο να προβλεφθεί. Μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής και τις επιδόσεις των ελαστικών σας, πάντως, χειριζόμενοι αυτά και αποθηκεύοντάς τα όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Όταν τα ελαστικά μένουν έξω, αχρησιμοποίητα για μακρές χρονικές περιόδους (ένα μήνα ή και περισσότερο), οι επιφάνειές τους ξηραίνονται και εμφανίζονται επιφανειακές ρωγμές που ονομάζονται Κρακελαρίσματα του Καιρού ή Κρακελαρίσματα του Όζοντος. Γι' αυτό, τα ελαστικά πρέπει πάντοτε να αποθηκεύονται σε εσωτερικό χώρο, ψυχρό, στεγνό και καθαρό.

Περισσότερα
  1471 Προβολές
1471 Προβολές
Νοε
01
0

Ελαστικά All-Weather (για όλους τους καιρούς)

 

Εξοπλιστείτε για κάθε είδους καιρικές συνθήκες. Με ένα μόνο σετ ελαστικών για όλη τη χρονιά. Τα ελαστικά για όλους τους καιρούς MICHELIN CrossClimate συνδυάζουν τα καλύτερα στοιχεία της τεχνολογέας των θερινών και των χεμερινών ελαστικών. Με μια έξυπνη χρήση των μιγμάτων, το μοναδικό σκάλισμα πέλματος σε σχήμα V και αυλάκια υψηλότερων επιδόσεων. Όπως υπονοεί και το όνομά του, είναι ένα θερινό ελαστικό το οποίο είναι ικανό να προσφέρει εξ ίσου εντυπωσιακές επιδόσεις υπό χειμερινές συνθήκες. Είναι επίσης το πρώτο θερινό ελαστικό με πιστοποίηση χειμερινού με τόσο καλές χειμερινές επιδόσεις, ώστε κέρδισε τη σήμανση με το βουνό με τρεις κορυφές και τη χιονονιφάδα.

Περισσότερα
  465 Προβολές
465 Προβολές