Βόλου 7 Λάρισα Τηλ: (2410) 571 384

0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Bestsellers

Προϊόντα σύγκρισης

Δεν έχετε κανένα προϊόν για σύγκριση.

Επιθυμητά προϊόντα

Δεν έχετε κανένα προϊόν στη λίστα επιθυμιών.

Bridgestone

Bridgestone

Η Bridgestone Europe (BSEU) είναι μια βασική περιφερειακή θυγατρική της Bridgestone Corporation, του μεγαλύτερου κατασκευαστή ελαστικών και άλλων προϊόντων από καουτσούκ, με έδρα το Τόκιο.

Η Bridgestone Corporation και οι θυγατρικές της απασχολούν πάνω από 140.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, λειτουργούν 178 εργοστάσια σε 25 χώρες και πωλούν προϊόντα σε περισσότερες από 150 χώρες.
Ένα στα πέντε οχήματα στον κόσμο οδηγεί στα ελαστικά της εταιρείας.


"Εταιρεία εξυπηρέτησης με ανώτερη ποιότητα" είναι η αποστολή μας από τότε που η Shojiro Ishibashi ίδρυσε τη Bridgestone το 1931
Το αρχικό όραμα και η φιλοσοφία του ιδρυτή μας μας οδηγούν να κάνουμε τη ζωή ασφαλέστερη και πιο εκπληκτική για τους ανθρώπους παντού. Αυτό σημαίνει την επιδίωξη της υψηλότερης ποιότητας στα προϊόντα, στην υπηρεσία, στην τεχνολογία και σε όλες τις εταιρικές δραστηριότητές μας.

Αυτή η φιλοσοφία είναι ενσωματωμένη στον τρόπο που εργαζόμαστε. Το ονομάζουμε "Η ουσία Bridgestone" και ενσωματώνει το πνεύμα που όλοι μοιραζόμαστε και την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Bridgestone για τους πελάτες, τους μετόχους, τους επιχειρηματικούς μας εταίρους και φυσικά τους υπαλλήλους μας.

Κατασκευαστες προϊοντων