Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση info@mpalogiannis.gr, είτε καλώντας μας στο 2410571384, και να μας ενημερώσετε άμεσα για την επιστροφή στην οποία θέλετε να προβείτε, και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα σας δώσουμε για τη διαδικασία της επιστροφής.

Σε περίπτωση που ο πελάτης παρέλαβε προϊόν που ήταν ελαττωματικό ή διαφορετικό από αυτό που παρήγγειλε, τα έξοδα της επιστροφή επιβαρύνουν την επιχείρηση. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί για οποιονδήποτε άλλον λόγο να επιστρέψει το προϊόν, το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται στην κάρτα την οποία χρησιμοποιήθηκε για την ολοκλήρωση της αρχικής πληρωμής μέσω της ιστοσελίδας. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον το προϊόν είναι στην αρχική του συσκευασία, σε άριστη κατάσταση και συνοδεύεται από την Απόδειξη ή το Τιμολόγιο Αγοράς.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται αποκλειστικά στη διεύθυνση: ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΒΟΛΟΥ 7, 41336, ΛΑΡΙΣΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: επιστροφές που γίνονται χωρίς ενημέρωση του καταστήματος δεν θα γίνονται δεκτές.

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Στον καταναλωτή παρέχεται το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, ασκώντας το δικαίωμα της υπαναχώρησης, σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις, και να ζητήσει επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Η επιστροφή πρέπει να γίνεται με την μεταφορική εταιρία μέσω της οποίας έλαβε την παραγγελία του ο πελάτης. Η επιστροφή του τιμήματος του αγορασθέν προϊόντος γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων και εφόσον αυτά βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.